Veiligheid staat voorop

Winkelcriminaliteit neemt de laatste jaren steeds grotere vormen aan. Ook het aantal winkeldiefstallen neemt toe. Vooral de grotere winkels in hoogwaardige apparatuur hebben met dit probleem te maken. Naast het vernielen is de diefstal van kleine kostbare artikelen een gewilde prooi. Een winkelsurveillant kan hierop een preventief werking op hebben. Duidelijk zichtbaar in uniform kan de surveillant een aanwezigheid creƫren die het winkelend publiek een veiliger gevoel meegeeft. De winkelsurveillant treedt tevens op bij calamiteiten, brandpreventie of bij het verlenen van eerste hulp bij ongelukken.

Sleutelbeheer

Het werken met sleutelbeheer vanuit onze organisatie heeft als voordeel dat er altijd een beroep gedaan kan worden op ons. Bij alarmopvolging en voor het openen en/of sluiten van een object heeft onze surveillant altijd de beschikking over de juiste sleutels. Het beheren van de sleutels gebeurd door een procedure die vooraf is vastgesteld. Ook voor het brengen van de sleutels of het alleen openen van een object zijn wij oproepbaar. Wij werken met aftekenlijsten zodat de opdrachtgever altijd kan vaststellen wie de beschikking heeft gehad over de sleutels.

Permanente beveiliging

Permanente beveiliging kan op meerdere terreinen worden toegepast. Hierbij kunt U denken aan het bewaken van o.a. bouwterreinen. Een gebouw of terrein dat in aanbouw is ligt er vaak verlaten bij. Op bouwterreinen liggen vaak waardevolle gereedschappen en materialen. Maar ook aan eventuele vernielingen die plaats vinden kan bewaking een eind maken. Door de controle die wordt toegepast tijdens de bewaking worden eventuele andere onregelmatigheden vroegtijdig ontdekt.